torsdag 30. desember 2010

Året som gikk..

Mini prøver ski for første gang på hytta i nyttårshelgen.
Februar passerer i stille og langsomt, mens vi venter på lillebror...


 11. mars 2010 kom lillebror til verden, vi hadde en perfekt fødselsopplevelse. Og ikke bare fikk vi barn, men jeg ble også valgt til Fylkesleder i Human-Etisk Forbund.
I April malte vi uthuset. Mini gjorde en god jobb og var til stor hjelp, tiltross for at vi fikk maling litt flere steder enn på uthuset. 
Mai kom og gikk, men 17.mai ble feiret som vanlig.

Sommeren totusenogti ble ikke akkurat som forventet, mr.skinnjakke som er mannen i huset her, falt ned av stigen og fikk bli på sykehuset i 3 uker og er fremdeles ikke helt som før..
Men gode venner og familie troppet opp på dugnad og Solheimhuset ble malt hvitt, noe vi hadde ventet på i 2 år allerede. (Regn i 2009 gjorde sitt til at det aldri ble noe maling det året)
Jeg er kjempe takknemlig for at alle gjorde en kjempe innsats! Et av dette årets beste minner.
Sommeren ble ingen badesommer, men vi var på hytteturer og festival... så sommerminnene er godt bevart og regntøyet nesten utslitt.

Denne høsten har vi hatt mye tid til barna, begge guttene går på svømming og sanglek. Jeg er hjemme i barsel og mr.Skinjakke jobber gradert. Hele familien koser seg på ukes faste aktiviteter samtidig som vi rekker litt hverdagslykke innimellom. Mini ble 3 år i September og det ble feiret med mye kake.
Jeg lærte også litt om sopp denne høsten og håper Terje og Linda tar oss med på sopptur neste år, så vi kan lære mer...

Oktober og November ble hektiske måneder her i Solheimhuset.
Vi fikk besøkt den nye hytta til farmor&farfar på Blefjell, endelig fikk vi se! Vi hadde navnefest i regi av Human-Etisk Forbund for lillebror, her sammen med stolte liksom tanter..
"venner er den familien du velger for deg selv"

Kvelden før vi reiste på verdens deiligste ferie, var vi på lanterenfest i barnehagen. Alle barna hadde laget en egen lanterne. Mini var super stolt!Mauritius kunne jeg skrevet om side opp og side ned.. men jeg velger å si at det anbefalles på det sterkeste for alle som liker en vennlige mennesker, mye sol og god mat.

 Desmeber har vært en lang kose måned med fokus på hygge her i Solheimhuset. Nissen kom, gavene er pakket opp og vi koser oss fortsatt med julekakene.

Nå ser vi mot lyser tider;

et nytt år, nye muligheter og enda flere anledninger til å gjøre det vi liker allerbest!

1 kommentar:

Terje sa...

Sopptur skal bli! (uten ansvar for forgiftninger!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...